Kotitreeni valmennus

Kotona treenaamisesta on monia etuja. Yksi parhaista puolista on se, että voit tehdä treenin omalla ajalla ja omilla ehdoille.

Mutta tiedätkö millainen paras treeniohjelma ja ruokavalio kotitreeniin?

Jos et, kannattaa harkita, olisiko kotitreeni valmennus sopiva vaihtoehto.

Kotitreeni valmennus sisältää valmentajan laatiman harjoitusohjelman sekä ruokavalion, joiden avulla pääset varmasti tavoitteisisii.

Erityisesti kotitreeni valmennus sopii kuitenkin aloittelijoille, sen avulla pääset nopeasti treenaamisen makuun ja pystyt päättämään, kannattaako treenaaminen viedä seuraavalle tasolle.

Miksi kotitreeni valmennus on hyvä hankinta?

Jos haluat tietää, sopiiko kotiharjoitteluvalmennus juuri sinulle, tässä on muutamia etuja, joita kotitreeni valmennus tarjoaa

Kotitreeni valmennus sisältää optimaalisen treeniohjelman ja ruokavalion

Paras treeniohjelma ja ruokavalio kotitreeniin on valmentajan suunnittelema, jossa keskitytään erityisesti tavoitteisiisi.

Kun treenaat amaattimaisen valmentajan ohjeiden mukaisesti, saavutat tavoitteesi paljon nopeammin kuin jos yrität yksin tai ilman kunnollista treeniohjelmaa.

Saat ammattimaista ohjausta ja valmennusta joltain, joka tietää, mitä tekee

Edistyt paljon nopeammin kuin jos yrität treenata yksin. Lisäksi, kun valmentaja on rinnallasi, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, teetkö harjoitukset varmasti oikein.

Usein kotitreeni on varsin tehotonta ja joskus jopa vaarallista, jos treeniliikkeet tehdään väärin raskailla painoilla. Mutta kun valmentaja on rinnallasi, pystyt suorittamaan jokaisen harjoituksen oikein ja saavuttamaan parhaat tulokset

Valmentaja motivoi ja kannustaa

Ammattitaitoisen valmentajan kanssa tiedät hänen olevan puolellasi. Valmentaja pystyy vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi tai huolenaiheisiisi.

Ja koska valmentajasi välittää sinusta, hän pystyy auttamaan ja sinua, jos jokin on pielessä.

Usein kotitreeni valmennus sisältää myös yhteisen keskustelupalstan, missä voit keskustella muiden valmennettavien kanssa. Tämä nostaa varmasti motivaatiota.

Mikä tärkeintä, hyvä valmentaja ei tuomitse sinua

Hyvä valmentaja ei välitä siitä, oletko aloittelija vai edistynyt urheilija. Hän suunnittelee ohjelman ja ruokavalion, joka sopii tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Siksi kotivalmennus on paras valinta, jos haluat saavuttaa tavoitteesi nopeasti, turvallisesti ja helposti.

Miksi valita kotitreeni valmennus muiden valmennusten sijaan?

Tässä muutamia kotitreenin etuja

Säästät aikaa ja rahaa

Kotitreeni on loistava vaihtoehto niille, joilla ei ole aikaa tai rahaa käydä kuntosalilla. Lisäksi voit tehdä treenit omalla aikataululla ja omaan tahtiin.

Et tarvitse välineitä

Koska välineitä ei tarvita, voit treenata missä tahansa. Tämä tekee siitä kätevän myös ihmisille, jotka matkustavat usein

Kotitreeni sopii aloittelijalle

Kotitreenit sopivat myös aloittelijoille, sillä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että treenaat samassa tahdissa kuin muut ihmiset ryhmässä, vaan voit säätää tahtia ja treenata ilman pelkoa siitä, että joku katsoo.

Ei jonoa laitteille

Yksi kotona treenaamisen eduista on se, että laitteisiin on harvoin jonoja; et joudu odottamaan, että joku saa sarjansa valmiiksi, ennen kuin pääset vuorollesi. Tämä on hienoa, koska voit treenata ilman huolta siitä, kuinka kauan sinulla kestää.

Mitä eri kotitreeni valmennuksia on saatavilla?

Verkossa on useita erilaisia kotitreeni valmennuksia, tavallisesti ne voidaan kuitenkin jakaa kahteen ryhmään – Nettivalmennuksiin ja yksilövalmennuksiin

Nettivalmennus on halvempi vaihtoehto, kuulut osaan isoa ryhmää, jota yksi tai useampi valmentaja ohjaa.

Yksilövalmennus taas on yksilöllinen ja valmentaja keskittyy vain sinuun.

Jätä kommentti